بازگشت   انجمن گفتگوی خورشید خاوری khorshidekhavari > انجمن های آموزشی > پزشکی سلامت > اخبار ، حوادث ، رویداد ها وتازه های پزشکی

دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان : اللهم ارزقني فيه فضل ليله القدر و صير فيه اموري من العسر الي اليسر و اقبل معاذيري و حط عني الذنب و الوزريا روفابعباده الصالحين ترجمه : خداوندا در اين روز فضيلت ليلة القدر را نصيب من گردان وتمام امور وکارهاي مشکل را آسان کن وعذرهايم را بپذير ورز وگناهم را محو ونابود ساز اي روف ومهربان در حق صالحان

دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان : اللهم و فر حظي من النوافل و اکرمني فيه باحضار المسائل و قرب فيه وسيلتي اليک من بين الوسائل يا من لا يشغله الحاح الملحين ترجمه : اي خدا دراين روز به اعمال نافله ومستحبات مرا بهره وافرا عطا فرما وبه حاضر و آماده ساختن مسائل درحقم کرم فرما و وسيله مرابين وسايل واسباب به سوي حضرتت نزديک ساز اي خدايي که سماجت والحاح بندگان ترا (از کار لطف وبخشش) باز نخواهد داشت

پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09/02/2010
غرش ابر آواتار ها
ماه خاوری

سپاس ها : 1,795
ازايشان 1,618 باردر 606 پست تشکرشده است.
Wink رشد مغز به واسطه موسیقی

براساس گزارشی از مجله نیچر،محققان دانشگاه مونستر آلمان اعلام کرده اند که درس های موسیقی در دوران کودکی باعث رشد مغز می شود.منطقه هایی از مغز که طول موج نتهای موسیقی را تشخیص می دهد،در موسیقیدانان 25% بزرگتر از اندازه این منطقه در افرادی است که هرگز موسیقی ننواخته اند.یافته ها نشانگر این است که ،این منطقه در اثر تمرین و تجربه رشد می نماید.هر چه تعلیمات موسیقی در سن پایین تری آغاز شده باشد،این منطقه از مغز بزرگتر خواهد شد.این کشف زمانی اتفاق افتاده است که دانشمندان،موسیقیدانان و افراد عادی را در یک دستگاه مغناطیسی مطالعه مغز قرار دادند.
این دستگاه کورتکس شنوایی را هدف قرار داد،یعنی منطقه ای از مغزکه صداها را تجزیه می کند.این منطقه دارای سلولهایی به نام نورون است که نسبت به فرکانس های مختلف صدا حساس هستند.

نورون هایی که در جواب به فرکانس های یکسان به کار می افتند،به صورت جزایر کوچکی تجمع می کنند و در کورتکس شنوایی نوع نقشه فرکانس صدا را بوجود می آورند.محققین می گویند که موسیقیدانان حرفه ای،از نورون های بیشتری برای تجزیه صداهای پیانو استفاده می کنندو به علت تمرینات مداومشان قادرند که بهتر تطابق صداها را انجام دهند.

از طرفی هر چه موسیقیدانان زودتر شروع به نواختن سازی کرده باشند،پاسخ آنها به نتهای پیانو بهتر خواهد بود.بالاترین پاسخ ها در کسانی دیده شد که پیانو،سازهای بادی چوبی و یا سازهای زهی می نواختند.اکثر موسیقیدانان مورد آزمایش،از اوان کودکی تحت تعلیمات موسیقی قرار گرفته بودند.

ان الله یحب التوابین ( به راستی که خداوند توبه کنندگان را دوست دارد)
مهمان عزیز خوش آمدید.
برای دیدن بقیه مطالب باید در سایت ثبت نام کرده باشید برای ثبت نام میتوانید از ایــــــن لینـــــــــک استفاده کنید.
پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش