بازگشت   انجمن گفتگوی خورشید خاوری khorshidekhavari > ادبیات و هنر > ادبیات > بخش تخصصی ادبیات(عرفانی و فلسفی)

بخش تخصصی ادبیات(عرفانی و فلسفی) مجموعه زیبایی از آثارعرفانی توسط ستارگان خاوری در این بخش گردآوری شده است .

دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان : اللهم ارزقني فيه فضل ليله القدر و صير فيه اموري من العسر الي اليسر و اقبل معاذيري و حط عني الذنب و الوزريا روفابعباده الصالحين ترجمه : خداوندا در اين روز فضيلت ليلة القدر را نصيب من گردان وتمام امور وکارهاي مشکل را آسان کن وعذرهايم را بپذير ورز وگناهم را محو ونابود ساز اي روف ومهربان در حق صالحان

دعای روز بیست و هشتم ماه مبارک رمضان : اللهم و فر حظي من النوافل و اکرمني فيه باحضار المسائل و قرب فيه وسيلتي اليک من بين الوسائل يا من لا يشغله الحاح الملحين ترجمه : اي خدا دراين روز به اعمال نافله ومستحبات مرا بهره وافرا عطا فرما وبه حاضر و آماده ساختن مسائل درحقم کرم فرما و وسيله مرابين وسايل واسباب به سوي حضرتت نزديک ساز اي خدايي که سماجت والحاح بندگان ترا (از کار لطف وبخشش) باز نخواهد داشت

پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 12/01/2010
خورشید پیکر آواتار ها
خورشید پیکر خورشید پیکر آنلاین نیست.
شهاب خاوری

سپاس ها : 102
ازايشان 482 باردر 142 پست تشکرشده است.
پیش فرض پند ها, آموزه هاو سخنان بزرگان ایران زمین

بنام خداوند جان و خرد کزین برتر اندیشه برنگذرد

توجه: آوردن اين مطالب نه به معنای تائيدست و نه به معنای انتقاد ؛ تنها برای خواندن ست و ........

پند ها , آموزه ها و سخنان بزرگان ایران زمین

به منظور گسترش فرهنگ غنی ایران زمین بخشی از پندها و آموزه های بزرگان این سرزمین را از هزاران سال پیش تا به امروز , جهت یادآوری و بهره بردن از آنها گردآوری نمودیم. این شخصیتها شامل بزرگان اخلاقی , نظامی , سیاسی , فرهنگی , عرفانی و صوفی منشان , دراویش , فیلسوفان ,شاعران , خردمندان ,نویسندگان و . . . می باشد . امید است با بکار بردن این آموزه های ارزشمند نیاکان ,که کوله باری از اخلاقیات و پندها و اندرزهای حکیمانه است مورد توجه واقع گردد.

ایران ما سرآمد جهان خواهد بود در پرتو
اندیشه نیک
کردار نیک گفتار نیک

اشو زرتشت اسپنتمان
انسانی که گمراهی را ببیند و او را با دانش و خرد خویش راهنمایی نکند در ردیف گناهکاران است. یسنای 46 – بند

حکیم فرزانه ابوالقاسم فردوسی توسی
بترس از خدای و میازار کس ره رستگاری همین است و بس

نسکهای باستانی ایران
هر روز با خویشتن چنین گفتن پسندیده تر است : امروز چه سود بود مرا در جهان ؟ چه زیانی رساندم به دیگران ؟ چه گناهی نمودم ؟ چه قدمی در راه نیک برداشتم ؟ چه قدمی ناپسند برداشتم ؟ چونان است که این گیتی مهمانسرایی زودگذراست . پس جاویدان آنجا ( آخرت ) باید بودن .

حضرت حافظ شیرازی
برو ای زاهد خود بین که ز چشم من و تو راز این پرده نهانست و نهان خواهد بود

دکتر محمد مصدق
"چگونه ممکن است خون ایرانی در رگ ‌های کسی جاری باشد و مداخله اجنبی را در کشور تحمل نماید؟"
سیاست موازنه منفی در مجلس 14،حسین کی استوان،انتشارات روزنامه مظفر، بهمن 1327، جلد اول،ص75

جاوید خرد - وصایای هوشنگ
ما علم را از برای فخر کردن بر مردم نمی خواهیم بلکه علم را برای آن میخواهیم که تا نفع از آن گیریم

کوروش بزرگ
من در دوران زندگی از سنت کشورمان بهره بردم و مقید به حرمت نهادن به برادران و بزرگتران بودم . چه در راه رفتن و چه در سخن گفتن . حتی هنگام نشستن بزرگان و ریش سپیدان را مقدم از نشستن خود می دانستم .

فضیل بن عباس ( عارف ایرانی - درگذشت 187 هجری )
اگر شخص با مردمی که نزد او گرد آمده اند با مهربانی و خلق نیک رفتار کند - کار او بهتر از برخواستن و نماز شب خواندن و روزه داشتن در روز است .

انوشیروان دادگر
من اینگونه میپندارم به خواست اورمزد بزرگ آمده ام . برای برانداختن زشتی و دروغ و گسترش مهر و داد آمده ام . دوستدار مردم هستم و باز به نزد هرمزد برخواهم گشت . او از من داد نیک اندیشی , بهترین راستی و درستی , شهریاری مینوی , رادمردی و فروتنی و رسائی می خواهد .

حضرت حافظ شیرازی
هرکسی آن دِرَوَد عاقبت کار که کشت . . .

ادامه دارد........

در پناه حق

یکی زرد خورشیدپیکر درفش
سرش ماه زرین غلافش بنفش
مهمان عزیز خوش آمدید.
برای دیدن بقیه مطالب باید در سایت ثبت نام کرده باشید برای ثبت نام میتوانید از ایــــــن لینـــــــــک استفاده کنید.
پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش